Kafići

Ljubitelji dugih ispijanja kava u Varaždinu doći će na svoje. Na nekoliko atraktivnih lokacija u gradu možete mirno popiti piće i pritom doživjeti duh varaždinskog života i kulture. Kafići i kavane nude široku ponudu svih vrsta alkoholnih, bezalkoholnih i toplih napitaka.
   Tourist arrow Tourism Clubarrow Hrvatskaarrow Središnja Hrvatskaarrow Varaždinska županijaarrow Varaždinarrow Gastronomijaarrow Kafići
Kafići
Ulixes
Pretraživanje
Advertisement
Samo stotinjak metara od šetališta “Drava” na varaždinskoj periferiji, u pomalo idiličnom prirodnom okruženju, “Picabia bar” kultno je mjesto okupljanja Varaždinaca svih dobi.
Na atraktivnoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici, pored poslovnog centra “Euroherc”, Kavana Perla mami profinjenošću svojeg ambijenta.
U ugodnoj i toploj atmosferi kavane Dora možete isprobati različite vrste čajeva i kava, uživati u kolačima i slasticama spravljenim po starim recepturama.
Iz generacije u generaciju kafić "Aquamarin" je omiljeno okupljalište studenata, s bogatom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića te jednom od najboljih i najkvalitetnijih kava u gradu, Cream caffe.
Caffe bar "Galliano" smješten je u središtu grada. Poznat je po svojoj bogatoj ponudi alkoholnih i bezalkoholnih koktela te njihovom privlačnom načinu slaganja i serviranja.
Ukoliko ste ljubitelj jazza i bluesa, ne propustite posjetiti Blue Moon caffe – Jazz & Blues club, koji je smješten na atraktivnoj lokaciji, samo pet minuta šetnje od središta grada.
Status
        Tourist
        Business
        Team
Ako još niste član Tourism Cluba, molimo Vas da se registrirate.
Ime:
Šifra:
Istraživanja
Istrazivanje
Vremenska prognoza
Forum
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes