Kafići

Ljubitelji dugih ispijanja kava u Varaždinu doći će na svoje. Na nekoliko atraktivnih lokacija u gradu možete mirno popiti piće i pritom doživjeti duh varaždinskog života i kulture. Kafići i kavane nude široku ponudu svih vrsta alkoholnih, bezalkoholnih i toplih napitaka.
   Tourist arrow Tourism Clubarrow Hrvatskaarrow Središnja Hrvatskaarrow Varaždinska županijaarrow Varaždinarrow Gastronomijaarrow Kafići
Kafići
Ulixes
Pretraživanje
Advertisement
U ugodnoj i toploj atmosferi kavane Dora možete isprobati različite vrste čajeva i kava, uživati u kolačima i slasticama spravljenim po starim recepturama.
Iz generacije u generaciju kafić "Aquamarin" je omiljeno okupljalište studenata, s bogatom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića te jednom od najboljih i najkvalitetnijih kava u gradu, Cream caffe.
Caffe bar "Galliano" smješten je u središtu grada. Poznat je po svojoj bogatoj ponudi alkoholnih i bezalkoholnih koktela te njihovom privlačnom načinu slaganja i serviranja.
Ukoliko ste ljubitelj jazza i bluesa, ne propustite posjetiti Blue Moon caffe – Jazz & Blues club, koji je smješten na atraktivnoj lokaciji, samo pet minuta šetnje od središta grada.
Samo stotinjak metara od šetališta “Drava” na varaždinskoj periferiji, u pomalo idiličnom prirodnom okruženju, “Picabia bar” kultno je mjesto okupljanja Varaždinaca svih dobi.
Na atraktivnoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici, pored poslovnog centra “Euroherc”, Kavana Perla mami profinjenošću svojeg ambijenta.
Status
        Tourist
        Business
        Team
Ako još niste član Tourism Cluba, molimo Vas da se registrirate.
Ime:
Šifra:
Istraživanja
Istrazivanje
Vremenska prognoza
Forum
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes