Varaždin

Varaždin je sve do danas sačuvao bitna obilježja grada glazbe, baroka i cvijeća. Svatko će ovdje osjetiti dah prohujalih stoljeća, a gostoljubivost Varaždinaca i ljepota života u ovom malom, nadasve toplom gradu, pobudit će u posjetitelja želju da se stalno vraća.
   Tourist arrow Tourism Clubarrow Hrvatskaarrow Središnja Hrvatskaarrow Varaždinska županijaarrow Varaždin
Varaždin
Multimedia
Ulixes
Pretraživanje
Advertisement
Tradicija i ponuda varaždinskog kulinarstva pokazuje kako su Varaždinci odavna znali uživati u dobrom jelu i piću.
Varaždin je grad koji u svojoj povijesti bilježi najstariju muzičku školu u Hrvatskoj, najstariju zgradu kazališta s plesnom dvoranom u državi, očuvanu baroknu jezgru, ...
Grad Varaždin, mjesto je ugodnog upoznavanja s prošlošću. Obilaskom muzeja, svaki posjetitelj osjetit će dah prošlog vremena.
U brojnim prodajnim centrima u gradu, pored najpoznatijih svjetskih marki odjeće i obuće, ovdje možete kupiti i originalne hrvatske proizvode, ravnopravne po kvaliteti i ugledu.
Očuvan pejzaž uz obale rijeke Drave, Aquacitya i Varaždinskog jezera pruža brojne mogućnosti za odmor, osobito za ribolovce, te omiljeno lovište Zelendvora.
Ovdje možete dobiti osnovne informacije o turističkim agencijama u gradu.
Povijesna urbanistička jezgra grada Varaždina nastala je najvećim dijelom u 18. st., a dodatno je obogaćuju očuvane palače i starogradske kuće iz ranijih razdoblja, 16. i 17. stoljeća.
Status
        Tourist
        Business
        Team
Ako još niste član Tourism Cluba, molimo Vas da se registrirate.
Ime:
Šifra:
Istraživanja
Istrazivanje
Vremenska prognoza
Zanimljivosti
Mali oglasnik
U Ulici Vladimira Nazora, uz bedeme Starog grada, prodaje se ili iznajmljuje u potpunosti stilski obnovljena građanska kuća iz 19. stoljeća, površine 366 četvornih metara.
Opširnije
Forum
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes