Lov

Okolica Varaždina obiluje raznolikim prirodnim vrijednostima. Ovakav prirodni okoliš, uz povoljno tlo i klimu, izuzetno je povoljan za uzgoj plemenite divljači, radi koje već dugi niz godina lovci iz cijele Hrvatske i inozemstva dolaze na lovišta ovoga kraja.
   Tourist arrow Tourism Clubarrow Hrvatskaarrow Središnja Hrvatskaarrow Varaždinska županijaarrow Varaždinarrow Sport, rekreacija, lov i ribolovarrow Lov
Lov
Multimedia
Ulixes
Pretraživanje
Advertisement
Izvan naselja i podalje glavnih prometnica nalaze se oveća područja prekrivena šumama, okružena pašnjacima, uređenim livadama i poljima na kojima su zasađene raznovrsne poljoprivredne kulture.

Najveće i najpoznatije lovište varaždinskog kraja je lovište Zelendvor. Zelendvor je ujedno i najveće lovište u Hrvatskoj na nisku divljač. Mjesta su to posebno atraktivnih lovova posebice na zečeve, fazane, jarebice, divlje patke i drugu divljač, ali i na srne, jelene i divlje svinje. Da bi lovačka druženja u potpunosti ispunila dan, nakon uzbudljiva lova u skrovitim se šumarcima ili u lovačkim kućama lovci već tradicionalno druže uz ukusna lovačka jela, rekreativne aktivnosti i neizbježne lovačke priče.

Status
        Tourist
        Business
        Team
Ako još niste član Tourism Cluba, molimo Vas da se registrirate.
Ime:
Šifra:
Istraživanja
Istrazivanje
Vremenska prognoza
Forum
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes