Galerija 'Zlati ajngel'
Izložbeni prostor istoimenog trgovačkog društva osnovanog 1991. godine. Profil galerije nije strogo određen stilskim, tehnološkim ili vremenskim parametrima, tako da je predstavljeno i kiparstvo i slikarstvo, dizajn i fotografija.
   Tourist arrow Tourism Clubarrow Hrvatskaarrow Središnja Hrvatskaarrow Varaždinska županijaarrow Varaždinarrow Muzeji i galerije arrow Galerija 'Zlati ajngel'
Muzeji i galerije
Multimedia
Ulixes
Pretraživanje
 
Galerija 'Zlati ajngel'

U dvorišnom prostoru rekonstruiran je ruševni gospodarski objekt koji je do tada bio u funkciji stolarske radionice. Dobiveni novouređeni prostor na dvije etaže, pri čemu je za drugu etažu iskorišten potkrovni prostor, obuhvaća gotovo 140 m2, od čega 90 m2 izložbenog. Opremljen je protuprovalnom i vatrodojavnom zaštitom, te opremom za multimedijalne prezentacije. Galerija je otvorena 1998. godine izložbom “Finski dizajn” i od tada redovito predstavlja desetak izložaba godišnje.

Posljednje dvije godine galerija posebnu pozornost posvećuje fotografiji. Na skupnim i samostalnim izložbama predstavljeni su, uz zvučna imena hrvatske fotografije, i radovi varaždinskih autora. Djelatnost galerije je vrlo dobro popraćena medijskom pozornošću.

Galerija pruža uslugu organizacije izložbe: likovne i tehničke postave izložbe, štampanja i slanja pozivnica za otvorenje, organizacija koktela uz otvorenje, kao i čuvanja u radno vrijeme.

Za vrijeme trajanja izložbe eksponati mogu biti ponuđeni na prodaju uz posredovanje galerije.

Status
        Tourist
        Business
        Team
Ako još niste član Tourism Cluba, molimo Vas da se registrirate.
Ime:
Šifra:
Istraživanja
Istrazivanje
Vremenska prognoza
Forum
Uvjeti korištenja. Tourism Club 2006. Sva prava pridržana. Developed by E!2584 Ulixes